Χρειάζομαι χρήματα σήμερα 2000€ μπορείτε να μου πείτε τον τόκο και κανονίζουμε την αποπληρωμή μαζί;
Ποτέ δεν περίμενα ότι η λήψη ενός δανείου μπορεί να είναι τόσο εύκολη. Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος.
- Χρειάζομαι άμεσα 6000€. Επικοινωνήστε μαζί μου.
- ermis6000@gmail.com
Χρειάζομαι παρακαλώ άμεσα 3000€ λόγο υγείας ανθρώπου της οικογένειας μου μπορώ να δίνω 300€ το μήνα….
Καλησπέρα Ονομάζομαι Rasha belay
Ο λόγος που ζήτησα το δάνειο είναι είμαι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει σε ίδρυμα με πάρα πολύ δύσκολη στην οικογένειά μου τα τελευταία δύο χρόνια έχω αρχίσει και στέκομαι στα πόδια μου και συντηρώ μόνο με τον εαυτό μου πρόσφατα έμαθα ότι η μητέρα μου έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας δηλαδή καρκίνο του πνεύμονα και χρειαζόμαστε αρκετά λεφτά για να την χειρουργήσουμε εγώ αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή Γιατί ο μισθός μου δε μου καλύπτει το ποσό αυτό που θέλουνε και η μητέρα μου είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα πλάσμα του κόσμου είναι ο άνθρωπος με αφαιρετική και δίνοντας με αυτό το δάνειο με βοηθάει πάρα πολύ στο να μπορέσω να βοηθήσω τη μητέρα μου και να περάσω παραπάνω χρόνο μαζί της
Χρειάζομαι δάνειο 2000€ σημερα και θα δινω καθε μηνα 200€ μπορει καποιος να με βοηθησει
Χρειαζομαι 6000σημερα και μπορω να δινω 300 τον μηνα με τοκο που εσεις κανονιζετε...ευχαριστω
Χρειάζομαι 8000€ σήμερα μπορείτε να μου πείτε τον τόκο και κανονίζουμε την αποπληρωμή μαζί;