Φόρουμ

Χρειάζομαι 2000€ σήμερα μπορείτε να μου πείτε τον τόκο και κανονίζουμε την αποπληρωμή μαζί;

Θανάσης
 Θανάσης
(@Θανάσης)
Επισκέπτης
Topic starter  

Χρειάζομαι χρήματα σήμερα 2000€ μπορείτε να μου πείτε τον τόκο και κανονίζουμε την αποπληρωμή μαζί;

Παράθεση
Eric
 Eric
(@Eric)
Επισκέπτης

Ποτέ δεν περίμενα ότι η λήψη ενός δανείου μπορεί να είναι τόσο εύκολη. Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος. 

ΑπάντησηΠαράθεση
Αρης
 Αρης
(@Αρης)
Επισκέπτης

• Χρειάζομαι άμεσα 6000€. Επικοινωνήστε μαζί μου. 
  • ermis6000@gmail.com

ΑπάντησηΠαράθεση
Ευθαλια
 Ευθαλια
(@Ευθαλια)
Επισκέπτης

Χρειάζομαι παρακαλώ άμεσα 3000€ λόγο υγείας ανθρώπου της οικογένειας μου μπορώ να δίνω 300€ το μήνα….

ΑπάντησηΠαράθεση
Rasha
 Rasha
(@Rasha)
Επισκέπτης

Καλησπέρα Ονομάζομαι Rasha belay
Ο λόγος που ζήτησα το δάνειο είναι είμαι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει σε ίδρυμα με πάρα πολύ δύσκολη στην οικογένειά μου τα τελευταία δύο χρόνια έχω αρχίσει και στέκομαι στα πόδια μου και συντηρώ μόνο με τον εαυτό μου πρόσφατα έμαθα ότι η μητέρα μου έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας δηλαδή καρκίνο του πνεύμονα και χρειαζόμαστε αρκετά λεφτά για να την χειρουργήσουμε εγώ αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή Γιατί ο μισθός μου δε μου καλύπτει το ποσό αυτό που θέλουνε και η μητέρα μου είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα πλάσμα του κόσμου είναι ο άνθρωπος με αφαιρετική και δίνοντας με αυτό το δάνειο με βοηθάει πάρα πολύ στο να μπορέσω να βοηθήσω τη μητέρα μου και να περάσω παραπάνω χρόνο μαζί της

ΑπάντησηΠαράθεση
Οδυσσέας
 Οδυσσέας
(@Οδυσσέας)
Επισκέπτης

Χρειάζομαι δάνειο 2000€ σημερα και θα δινω καθε μηνα 200€ μπορει καποιος να με βοηθησει

ΑπάντησηΠαράθεση
Λευτερης
 Λευτερης
(@Λευτερης)
Επισκέπτης

Χρειαζομαι 6000σημερα και μπορω να δινω 300 τον μηνα με τοκο που εσεις κανονιζετε...ευχαριστω

ΑπάντησηΠαράθεση
natali
 natali
(@natali)
Επισκέπτης

Χρειάζομαι 8000€ σήμερα μπορείτε να μου πείτε τον τόκο και κανονίζουμε την αποπληρωμή μαζί;

ΑπάντησηΠαράθεση

Αφήστε απάντηση

Όνομα Συγγραφέα

Email Συγγραφέα

Τίτλος *

Προεπισκόπηση 0 Revisions Αποθηκεύτηκε
Μοιράσου: